Цукар малочны харчовы

Цукар малочны харчовы

Цукар малочны вырабляецца з малочнай сыроваткі шляхам крышталізацыі лактозы.

Знешні выгляд: крышталічны сыпучы прадукт.

Колер: ад белага да жаўтаватага, раўнамерны па ўсёй масе.

Смак і пах: саладкаваты, без пабочнага дадатковага смаку і паху.

Масавая доля лактозы, %, не менш за 95,7.

Харчовая каштоўнасць 100 г прадукту: бялкі – 1.0; вугляводы – 95, 7 г.

Энергетычная каштоўнасць (каларыйнасць): 1640 кДж (390 ккал).

Тэрмін прыдатнасці – 12 месяцаў у цэлай упакоўцы.

Упакоўка папяровыя чатырохслойныя мяхі з мяшкамі-ўкладышамі з поліэтылену вагой нета 25кг
Рэжым захоўвання  ад 0°С да +20°С і адноснай вільготнасці паветра не большай за 85%
Штрых-код 4810557005016
Код ТНЗЭД 1702190000
  • Узнагароды
Больше

Апытанне

Паважаныя партнёры! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі на сайце cheese.by?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаныя партнёры! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі на сайце cheese.by?

Падпішыцеся