Першае месца.

Сёлета футбол кіруе жанрам спартыўных гульняў нават больш, чым звычайна. Магчыма, вінаваты праходзячы чэмпіянат свету.
Футбольная каманда ААТ «Бярозаўскі сыраробны камбінат» не стала выключэннем і ўжо другі год ўпэўнена займае першае месца на абласных сельскіх спартыўных гульнях сярод работнікаў аграпрамысловага комплексу.
Абласная спартакіяда адбылася на базе фізкультурна-аздараўленчага цэнтра «Зорны» аг. Тамашоўка Брэсцкага раёна і турысцка-аздараўленчага комплексу УП «Бресттурыст« Белае возера »Брэсцкага раёна 1 - 2 чэрвеня 2018 года. Першае месца на абласных спаборніцтвах забяспечыла выхад у фінал рэспубліканскай спартакіяды.
Гарачая барацьба сярод усіх абласцей і горада Мінска разгарнулася 15 - 16 чэрвеня 2018 года на спартыўных арэнах аднаго з найбуйнейшых аграрных ВНУ рэспублікі Беларускага аграрнага тэхнічнага універсітэта.
Арганізатарамі дадзеных спаборніцтваў выступілі Рэспубліканскі камітэт Беларускага прафсаюза работнікаў АПК, Міністэрства сельскай гаспадаркі і харчавання Рэспублікі Беларусь і Міністэрства спорту і турызму Рэспублікі Беларусь.
ААТ «Бярозаўскі сыраробны камбінат» дзякуе ўсім, хто прымаў удзел у арганізацыі дадзенай спартакіяды. Гэта выдатная магчымасць для работнікаў прадпрыемства рэалізаваць сябе і праявіць свой талент у іншым кірунку, а менавіта ў спорце.
Ганарымся і віншуем з упэўненай перамогай у складзе зборнай каманды Брэсцкай вобласці па міні-футболе работнікаў ААТ «Бярозаўскі сыраробны камбінат»:
- Кутасевича Валянціна Валянцінавіча, кіроўца;
- Качанава Сяргея Міхайлавіча, электраманцёра;
- Мішковіча Аляксандра Анатольевіча, сырароба;
- Гіцелева Дзмітрыя Сяргеевіча, сырароба;
- Дземідовіча Рамана Аляксандравіча, рабочага па абслугоўванні будынкаў.
І вядома, дзякуем Кастэнка Юрыю Пятровічу, старшыні прафкама, за ўсе арганізацыйныя моманты.

Апытанне

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

• Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Падпішыцеся