Тварог + лаваш

Тварог + лаваш

Інгрыдыенты начыння:

  • Тварог 500 гр
  • Два жаўтка
  • Цыбуля зялёная 
  • Кроп 
  • Соль 
  • Чорны перац
  • Лаваш 

Гатовы армянскі лаваш нарэзаць на прастакутнікі, начынне ўнутр, загарнуць канверцік і абсмажыць у алеі да залацістай скарыначкі на ўмераным агні з двух бакоў. Прыемнага апетыту!

Апытанне

Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Падпішыцеся