Салата «Пяшчота» для Бярозкі

Салата «Пяшчота» для Бярозкі

Прадукты:

  • мяса курынае - 250 г
  • агуркі свежыя - 200 г
  • сыр цверды - 150 г
  • кансерваваная кукуруза - 0,5 слоіка
  • чарнасліў - 50-70 г
  • маянэз - 250 г

Спосаб прыгатавання:

  1. Пакладзіце салату слаямі, кожны прамазаўшы маянэзам.
  2. Мякаць курыцы адварыць і нарэзаць саломкай.
  3. Агуркі вымыйце, нарэжце саломкай.
  4. Сыр натрыце на дробнай тарцы.
  5. Пакладзіце кансерваваную кукурузу.
  6. Чарнасліў прамыйце, дастаньце костачку, а затым нарэжце саломкай.
  7. Упрыгожыць салату можна на свой густ.

Смачна з'есці!

Рэцэпт ад Аксаны Лешчанок.

Апытанне

Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Падпішыцеся