Малочнае жэле з «Бярозкай»

Малочнае жэле з «Бярозкай»

Інгрэдыенты:

  • малако канцэнтраванае абястлушчанае "Бярозка" 500 г
  • жэлацін 10-15 г
  • вада 100 г

Жэлацін растварыць у халоднай вадзе, даць яму трохі настаяцца. Затым на вадзяной лазні або на павольным агні давесці да 60°С, дадаць малако, хутка размяшаць і разліць па шклянках або краманках. Паставіць у халадзільнік на 2-3 гадзіны.

 

Рэцэпт ад Хайкевіч Наталлі.

Апытанне

Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Падпішыцеся