Марозіва з ражанкі

Марозіва з ражанкі

Інгрэдыенты:

  • зефір 2-3 шт
  • ражанка 380 г

Зефір парэзаць кубікамі і высыпаць у глыбокую пасудзіну. Заліць ражанку, змяшаць і паставіць у халадзільнік, пажадана на суткі. Смак атрымліваецца, як у растоплленага марожанага "крэм-бруле".

 

Рэцэпт ад Хайкевіч Наталлі.

 

Апытанне

Паважаныя партнёры! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі на сайце cheese.by?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаныя партнёры! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі на сайце cheese.by?

Падпішыцеся