Тварожная запяканка

Тварожная запяканка

Інгрэдыенты:

  • 2 яйкі
  • 100 гр. цукру
  • 50 гр. мукі
  • 200гр. тварагу
  • 50 гр. разынак
  • ванільны цукар па смаку

 

 

У ёмістасць пакласці яйкі, цукар, ванільны цукар і ўзбіць міксерам на максімальнай хуткасці да з'яўлення пены. У яечную масу дадаць муку, тварог, разынкі, размяшаць і выкласці ў спецыяльную форму. Запякаць у разагрэтай да 170 градусаў духоўцы 30 мін. Падаваць са смятанай.

 

Рэцэпт ад Яраховіч Людмілы.

Апытанне

Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Падпішыцеся