Хуткі шакаладны пірог

Хуткі шакаладны пірог

Інгрэдыенты:

  • Яйкі - 3 шт
  • Цукар - 1/2 шклянкі
  • Какава – 2ст. лыжкі
  • Сметанковае масла - 100 грам
  • Сода - 1 ч. л
  • Ванільны цукар - 1 пакецік
  • Соль - 1 дробка

Яйкі ўзбіваем з цукрам. Дадаем растопленае масла, дробку солі і какава. Потым порцыямі ўмешваецца мука. Бяром шкляную форму для ЗВЧ, ставім у сярэдзіну шклянку або кубак з вадой,  і форму, і шклянку змазваем маслам. Выліваем цеста і адпраўляем у ЗВЧ на 7 хвілін. І пакідаем там жа яшчэ хвілін на 7 з выключанай мікрахвалёўкай. Я заўсёды рыхтую прыкладна 3 порцыі і раблю потым торт. Але можна і так есці, вельмі смачна.

 

 

Рэцэпт ад Жукавец Юліі.

Апытанне

Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Падпішыцеся