Хлапушкі

Хлапушкі

Інгрэдыенты:

  • Яйкі - 2 шт.
  • Цукар - 1/4 шклянкі.
  • Смятана - 1 шклянка.
  • Растопленае сметанковае масла - 1 сталовая лыжка.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Мука - 2 шклянкі.
  • Алей - 250 грам.

Змяшаць яйкі з цукрам, дадаць смятану, растопленае масла, соду, соль і муку. Усё змяшаць. Цеста браць чайнай лыжкай, змочанай у вадзе і апускаць у кіпячы алей. Смажыць,  пакуль хлапушкі не павялічацца ў памеры ў 2 разы. Скласці ў талерку, пасыпаць цукровай пудрай.

Рэцэпт ад Жукавец Юліі.

Опрос

Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Участвовать
Закрыть

Опрос

1 2 3 4
  • Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Подпишитесь