Курыная грудка з чарнаслівам і сырам

Курыная грудка з чарнаслівам і сырам

Інгрэдыенты:

  • Курыная грудка
  • Спецыі
  • Чарнасліў
  • Цверды сыр

Бяром грудку, разразаем на дзве часткі, можна злёгку адбіць, заправіць любімымі спецыямі, у сярэдзінку выкласці чарнасліў і , вядома ж, сыр ГМ «Бярозка»! Усё гэта згортваем рулецікам, заварочваем ў фальгу і адпраўляем у духоўку на 30 хвілін пры тэмпературы 180 градусаў. І ўсё! Прыемнага апетыту :)

 

Рэцэпт ад Кацярыны Антончык.

Апытанне

Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Падпішыцеся