Салата «Гранатавая»

Салата «Гранатавая»

Інгрэдыенты:

  • Курыная грудка - 200-250 гр.
  • Цыбуля- 1 шт.
  • Бульба - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Грэцкія арэхі - 100 гр.
  • Цвёрды сыр - 100-150 гр.
  • Маянэз
  • Зерне граната

Адвараную курыную грудку дробна парэзаць і выкласці на дно талеркі, прамазаць сетачкай маянэзу,цыбулю апарыць кіпенем і дробна парэзаць (можна без цыбулі), адвараную  бульбу (у мундзіры) нацерці на буйнай тарцы, прамазаць сетачкай маянэзу, адвараную моркву нацерці на буйнай  тарцы, прамазаць сетачкай маянэзу, пасыпаць здробненымі грэцкімі арэхамі, пасыпаць сырам, нацёртым на буйнай тарцы, прамазаць тоўстым пластом маянэзу, пасыпаць зверху зернем граната.

 

Рэцэпт ад Святланы Хатчанка.

Опрос

Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Участвовать
Закрыть

Опрос

1 2 3 4
  • Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Подпишитесь