Салата з курыным філе, грыбамі і арэхамі

Салата з курыным філе, грыбамі і арэхамі

Інгрэдыенты:

  • Курынае філе - 500 грамаў
  • Цвёрды сыр - 200 грамаў
  • Шампіньены - 300 грамаў
  • Грэцкія арэхі - 100 грамаў
  • Часнок - 2 зубчыкі
  • Соль - па смаку
  • Маянэз - па смаку

Філе курыцы адварваюць у падсоленай вадзе і наразаюць на дробныя кавалачкі. Сыр трэба нацерці на буйнай тарцы, а шампіньёны нарэзаць і абсмажыць на сметанковым масле. Дробна сячом арэхі (можна ў блендары) і часнок, змешваем усе інгрэдыенты і запраўляем па смаку маянэзам.

 

Прыемнага апетыту!

Апытанне

Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Падпішыцеся