Салата з курынай грудкі

Салата з курынай грудкі

Інгрэдыенты:

  • Памідоры - 3 штукі
  • Курыная грудка - 500 грамаў
  • Цвёрды сыр - 150 грамаў
  • Кансерваваная чырвоная фасоль - 1 банка
  • Лісце салаты - 1 пучок
  • Сухарыкі - па смаку
  • Маянэз - па смаку

Курыную грудку рэжам на дробныя кавалачкі і ставім тушыцца на слабы агонь, хвілін на 20, пакуль не выкіпіць вадкасць. Паралельна дробна наразаем памідоры і салату, а сыр тром на тарцы.

Змешваем усе інгрэдыенты (не забываем пра фасоль) і запраўляем маянэзам (смятанай).

Зверху посыпаем сухарыкамі і падаём на стол.

Опрос

Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Участвовать
Закрыть

Опрос

1 2 3 4
  • Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Подпишитесь