Торт «Мурашнік»

Торт «Мурашнік»

Інгрэдыенты:

  • Мука - 3,5 шклянкі
  • Цукар - 0,5 шклянкі
  • Смятана - 200 грамаў
  • Сметанковае масла - 300 грамаў
  • Соль - 1 дробка
  • Сода - 0,5 чайнай лыжкі
  • Малако згушчанае (варанае) - 1 банка

Прасейваем муку і дадаём да яе масла, цукар, смятану, соду, воцат, соль. Замешваем цеста, прапускаем яго праз мясарубку і, выклаўшы на бляху, запякаем да залацістага колеру.

Пакуль рыхтуецца цеста, робім крэм. Змешваем масла і вараную згушчонку і ўзбіваем да аднастайнай масы.

Гатовае печыва здрабняем на маленькія кавалачкі. Заліваем крошкі крэмам, змешваем і выкладваем торт горкай.

Ставім торт у халадзільнік на пару гадзін, а лепш на ноч, каб ён лепш прапітаўся.

 

Прыемнага апетыту!

Апытанне

Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1 2 3 4 5
  • Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Падпішыцеся