Сырная кава

Сырная кава

Інгрэдыенты:

  • Плаўлены сыр - 50 грамаў
  • Вяршкі 10-20% - 10 мл
  • Соль, цукар - па смаку
  • Карыца - па смаку
  • Молатая кава - 2 чайныя лыжкі

Для пачатку трэба паставіць варыцца каву. Уласна, засыпаем каву ў турку, дадаём невялікую дробку солі (соль дапамагае раскрыцца смаку кавы), цукар і карыцу. Па аб'ёме туркі заліваем халодную ваду, ставім на сярэдні агонь і чакаем, пакуль з'явіцца шапка з пены.

Пакуль варыцца наша кава, ставім вяршкі на агонь і награваем да гарачага стану, дадаём да іх плаўлены сыр і ўзбіваем блендарам.

Пасля з'яўлення шапкі з пены на нашай каве  здымаем яе з канфоркі, чакаем, пакуль пена спадзе і вяртаем на агонь. Робім так 2 разы. Для таго, каб асела лішняя завісь, даём каве  пастаяць хвіліну прама ў турцы.

 

Далей уліваем каву ў вяршкі і добра ўзбіваем. Гатова! Засталося толькі разліць каву па куфлях!

Апытанне

Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1 2 3 4 5
  • Какие критерии являются для вас определяющими при выборе питьевого йогурта?

Падпішыцеся