Хрумсткія курыныя грудкі

Хрумсткія курыныя грудкі

Інгрэдыенты:

  • аліўкавы алей - 1 сталовая лыжка
  • кефір - 1/2 шклянкі
  • перац кайнейскі чырвоны - 1/8 чайнай лыжкі
  • соль - па смаку
  • дыжонская гарчыца - 1 / 2 сталовай лыжкі
  • хлебная дробка - 1 шклянка
  • курыныя грудкі - 450 грамаў

Здымаем з курыных грудак скурку і наразаем тоўстымі палоскамі. У адной місцы змешваем кефір, гарчыцу, соль і перац. У другой місцы - хлебную дробку. Абмакваем грудкі ў нашу кефірную вадкасць і абвальваем у хлебнай дробцы. Накрываем бляху фальгой, змазваем аліўкавым алеем, выкладваем нашы кавалачкі курыцы і ставім у духоўку на 20 хвілін пры тэмпературы 200 градусаў. Гатова! Падаем на стол разам з гарнірам.

Парада:

Хлебную дробку можна зрабіць самому. Мякаць хлеба дробна наразаем або разрываем рукамі. Як альтэрнатыўны варыянт, падыдуць паніровачныя сухары.

 

Апытанне

Паважаныя партнёры! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі на сайце cheese.by?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаныя партнёры! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі на сайце cheese.by?

Падпішыцеся