Піца з шампіньёнамі, вяндлінай і сырам

Піца з шампіньёнамі, вяндлінай і сырам

Інгрэдыенты:

  • дражджавое цеста
  • сталовая лыжка кетчупу
  • нарэзаныя грыбы (шампіньёны) 50 г
  • вяндліна і каўбаса 200 г
  • цвёрды сыр 200 г
  • перац і соль

Гатовае дражджавое цеста трэба тонка раскачаць у форме круга таўшчынёй 5 мм. Форму для выпякання піцы змазваем алеем, а затым выкладваем туды цеста. Цеста для піцы трэба добра прамазаць кетчупам, па жаданні можна дадаць маянэз. Вяндліну наразаем саломкай, сыр варта нацерці на тарцы з невялікімі адтулінамі. На аснову выкладваем спачатку вяндліну і каўбасу, а затым шампіньёны, хто любіць аліўкі,  можа дадаць іх для смаку. Зверху ўсю паверхню піцы пасыпаем цёртым сырам. Форму з піцай змяшчаем у духавы шафу, нагрэты да 200 градусаў і выпякаем на працягу 15-20 хвілін.

Парада  кухара:

Перад выпечкай  дражджавое цеста павінна пастаяць 30-60 мін. Цеста неабходна 2 разы абмяць  і толькі пасля гэтага можна выкладваць ў форму.

Апытанне

Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаны спажывец! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі прадпрыемства ў гандлёвай сетцы Вашага горада?

Падпішыцеся