Амлет з курыцай і сырам

Амлет з курыцай і сырам

Інгрэдыенты:

  • курыная грудка – 1 шт.
  • малако – 100 мл
  • яйкі – 2 шт.
  • памідор – 1-2 шт.
  • цёрты цвёрды сыр – 2-3 сталовыя лыжкі
  • зялёная частка кропу і пятрушкі – па смаку
  • сметанковае масла – 1 сталовая лыжка
  • перац і соль

Узбіваем яйкі, дадаем малако, перчым, солім і яшчэ раз добранька ўзбіваем. Растопліваем на патэльні алей. Курынае мяса прамываем, абсушваем і наразаем тонкімі палоскамі альбо кубікамі. Далей абсмажваем мяса да ўтварэння залацістай скарыначкі. Памідоры наразаем паўкольцамі, кольцамі або кубікамі, як Вам больш падабаецца. Мяса з патэльні перакладаем ў жараўстойлівае блюда і ўсё гэта заліваем зверху гатовай сумессю малака і яек. Пасыпаем цёртым сырам і адпраўляем блюда ў духоўку на 15-20 хвілін.

Перад падачай на стол амлет пасыпаем зелянінай па смаку.

Парада кухара:

Калі ў Вас ёсць вольны час, змяшайце вяршкі з аліўкавым алеем, злёгку ўзбіце, пакладзіце кавалачкі курынай грудкі ў гэтую сумесь і пастаўце ў халадзільнік на 1,5-2 гадзіны. А потым усё гэта на патэльню.

Апытанне

Паважаныя партнёры! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі на сайце cheese.by?

Удзельнічаць
Закрыць

Апытанне

1
  • Паважаныя партнёры! Ці задаволены Вы даступнасцю прадукцыі на сайце cheese.by?

Падпішыцеся